2010.09.20. - Görög saláta

 2010.09.20. 20:51

Oliva- vagy kapribogyó
Paradicsom
Paprika
Uborka
Hagyma

Oregánó
Kakukkfű
és a lelke: Feta sajt

A zöldségeket összevágjuk kockára, kicsit megsózzuk majd állni hagyjuk. Nem szabad annyi sót rátenni, amennyit amúgy tennénk a zöldségekre, mert ne feledjük, hogy a Feta sajt is elég sós! Állni hagyjuk. Van aki ezután már csak összekeveri a fűszerekkel, és kész. Én egy nagy adag salihoz 1/2 dl salátalevet is készítek, amivel még meglocsolgatom. Ez víz, cukor és ecetből áll. Csak ezután teszem rá az oregánót és a kakukkfüvet, mindkettőből egy kicsit. Ha van itthon snidling, még az is kerül bele néha... A minap meg darált paprikát tettem még rá, amitől az egész egy kicsit, ámde kellemesen csípni kezdett. A vége meg valami hasonló lesz:

Címkék: fotó receptek

A bejegyzés trackback címe:

https://vale.blog.hu/api/trackback/id/tr952310917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása