Az ész figyelmeztet arra, hogy mit kell elkerülnünk,
De a szív mondja meg azt, hogy mit kell cselekednünk.
Joubert

Hát ez az idézet teljesen a szívem közepéig hatolt, annyira igaz, egyszerűsége ellenére... Elég is mára ennyi.

Kedves Marika néni és János bácsi! Milyen kedves is egy jó szomszéd! :) Főleg, ha ilyet kap az ember... ;) Na jó, igazából ezer köszönet és hála, hogy így tetszenek szeretni a Nagymamámat. Ez úton köszönjük szépen a nem kevés kóstolót, nagyon fincsi volt.

Drága Magdikám! Látod? Használom a Tőled örökölt szépséges üveg tálat! Ahányszor csak a kezembe akad, mindig gondolok Rád!

Drága Lajos! Hol voltál?! Nagyon hiányoztál a Lovardából! Persze Sanyival is nagyon jót edzettünk! :) Játékot rendesen le kellett fárasztani, mielőtt ráültem, de még így is meg-megugrott alattam. Nem volt vészes, ma sem látogattam meg a homokot... ;) Most az én pólómat kezdte volna rágcsálni a tiéd helyett, de kedvesen meg lett fegyelmezve, hogy talán nem kéne... :)

Kedves "Szak-áll"! Üdv az Olvasóim között! ;)

Címkék: fotó sport barátság idézet lovaglás

A bejegyzés trackback címe:

https://vale.blog.hu/api/trackback/id/tr312018925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása