2009.09.17. - Ősz van...

 2009.09.16. 21:45

Amikor esténként már megint jól esik egy csésze mézes tea, az már tagadhatatlanul bizonyíték arra, ősz van. Már érezzük lágy fuvallatát, és itt-ott már színes ruhába öltöznek át a fák. Leérett a barack, a szilva, és lassan már megint magunk szedhetjük az almát akciósan. :)
Szeretném megköszönni ezt a gyümölcstálat Jolika néninek, aki nagyon a szívemhez nőtt az elmúlt pár esztendő alatt.

No de mit is ígértem mára?

3 éve ezidőtájt vittem ki Nagymamámat Londonba. Nagyon szép volt a város, de leginkább a parkok nyújtottak élményt számunkra. Bármilyen hihetetlen ez a kép is akkor készült.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A természet apró csodája az egyik legszebb parkban - Kew Gardenben került lencsevégre. A hatalmas üvegházakban megannyi virág nyitott éppen, vanília és orchideák, lótuszvirág és megannyi más. Szóval Londont megismerni, barangolni a nevezetességektől a következőig, kipipálni, hogy ezt is láttuk: nem minden. Ősszel érdemes időt szánni a városlátogatás mellett a természet adta szépségekre is. Tudjátok amúgy mi ott a legjobb? Az, hogy az emberek szánnak időt a kikapcsolódásra. Amikor végeznek a munkahelyen, levezetésképpen beülnek a barátokkal, vagy feleségükkel/urukkal egy pubba, és igenis jól érzik magukat. Nem azért teszik ezt, mert kötelező. Egyszerűen a munkahelyen tudják hagyni a stresszt, és nem azt hallani mindenhol, hogy mi történt odabent már megint.
Itthon miért nem megyünk ki a parkba vagy egy közeli erdős részre, hogy a gyermekekkel tollaslabdázzunk?! Sétáljunk egy nagyot a tóparton! Szánjunk időt egymásra, mert ez igenis fontos dolog lenne... Egy életünk van, ami épp most a miénk, használjuk hát ki mindazt, amit nyújtani tud! Azt hiszem ezeket a szokásokat át kellene vennünk, hogy egy boldogabb életet építhessünk fel. :)

 

Címkék: utazás ősz

A bejegyzés trackback címe:

https://vale.blog.hu/api/trackback/id/tr671387279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása