2010.09.05. - Elsa Valle

 2010.08.31. 13:54

Nemrégen Ő is beénekelte magát a debreceni közönség szívébe. Az estét egészen viccesen kezdte, miszerint épp most érkezett Kubából, no meg hogy a repcsin tanult meg magyarul... :) A hölgyről azért illik tudni annyit, hogy nem kispályás énekes, fellépő társa volt már: Santana, Al Di Meola és a Buena Vista Social Club mellett Szakcsi Lakatos Béla is. Megcsillogtatta hangját már többször is az Operabálban, és jó pár országban élt már, innen szélesedhetett ki a zenében is látóköre mellett zenei stílusa. Jelenleg 3 különböző zenekarral dolgozik rendszeresen.

Egy kis ízelítő, bár a vége nagyon csúnyán van vágva, ezt találtam a sok rossz hangfelvételből a legelviselhetőbbnek. Élőben sokkalta jobb, tény és való... :
https://www.youtube.com/watch?v=zXEmqvuhe5E&feature=related

Címkék: fotó zene

A bejegyzés trackback címe:

https://vale.blog.hu/api/trackback/id/tr752261551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása