2010.07.03. - Hálókártyacsere

 2010.07.03. 21:28

Apuéknak hazavágta a modemet a hálókártya, vagy fordítva... Mhm... Ki tudja?! Hát én nem. :) No de mostanra sikerült orvosolni egy újjal a dolgot. A vas jobb lett, mint új korában, köszönet Mindazoknak, akik segítettek a hiba feltárásában!

Ma délután a gyermekkorunk felemlegetése volt soron. Javarészt Anya mesélt olyanokról, hogy az Ő kiskorában bizony mekkora csoda volt a TV. Fura volt hallgatni, mert bár én is emlékszem még azokra az időkre, amikor fekete-fehérben volt színes a világ, azért sose kellett elmenni egy kultúrházba, hogy huszadnál is többed magammal bámuljak jó esetben 51" képátmérőt...

Milyen fura, hogy míg az Ő idejükben még a TV is kuriózumnak számított, a mai gyermekek szinte már köldökzsinór helyett USB porttal születnek... Csupán két generáció alatt fejlődött ennyit a világ! Ti belegondoltatok már ebbe valaha?

Címkék: elmélkedés

A bejegyzés trackback címe:

https://vale.blog.hu/api/trackback/id/tr312127744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása