Végre itt a nyári szünet! Gondolván egy nagyot, magam köré próbáltam szedegetni családunk gyermekeit. Két keresztlányom, Réka és Eszter, plusz Fanni és Csabi képviselik a tábor alapjait. :) Mit ne mondjak, mivel mindenki kapásból igent mondott a nálam töltendő időre, azt gondoltam, hogy milyen könnyen ment minden. Csak aztán jöttek a bonyodalmak, mint pl. biziosztás, orvosi kontroll, zsúrmeghívó és hasonlók... De ezt is megoldottuk, mert nagyon ügyesen le lehet szervezni mindent, ha az ember igazán akarja! :) Persze lesznek nappali tagozatos csemetéim is. Nagyon számítok Milánkára, és még inkább arra, hogy sikerül Judit és esetleg Magdika barátnőim gyerkőceivel is hancúrozni egy jót! No, majd kiderül! Tervekből mindenesetre nincs hiány! ;)

Alig bírom megállni, hogy ne áruljam el a vasárnapi meglepi programot Nekik, ráadásképpen nagyon meg akarják tudni, és bevetnek minden cselt ellenem... :D

Apa is készült ezerrel a legújabb gyerekviccekkel:

- Fiam! Ha ma meg fognak látogatni a barátaid, el kellene tenni azt a piros biciklit a folyosóról!
- No de Anya! A barátaim nem tolvajok!
- Jól van, édes fiam... De felismerhetik a biciklit... :D

Szóval az első csapat meg is érkezett, és máris sok fogkefe díszeleg a sárga szobámba... ;) Szuper, mert a vihar miatt majdnem otthon maradtak, ami nem lett volna nyerő gondolat!

Címkék: család barátság vicces sztori

A bejegyzés trackback címe:

https://vale.blog.hu/api/trackback/id/tr92066032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása