A Dentech Bt jóvoltából egyik vendége lehettem egy VITA továbbképzésnek. Imádom ezt a céget, jó anyagokat forgalmaznak, tökéletes műszereket gyártanak, és mindenki olyan nagyon kedves! Ritka az ilyesmi a mai világban. Én ajánlom mindenkinek Őket! :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Furi volt látni, hogy csak két valamikori exosztálytársam volt jelen, ami azt sejtette számomra, hogy nem sokan maradtunk a szakmában... Elnézést mindenkitől a lelépésért, amiért nem tudtam tovább maradni. Délután ugyanis még volt 2 jelenésem betervezve.

Az előadáshoz visszatérve - számomra a legelső része volt a leghasznosabb. Bár maradt pár kérdés bennem, amire végül már nem volt időm rákérdezni, azért jól éreztük magunkat.

Elgondolkoztam már azon is, hogy vajon van-e jövője az Aluminának. Egy korábbi képzésen nagyon belopta magát az anyag a szívembe. Most már az sem kérdés, mivel optimális a leplezése. A hő-tágulási együttható az egyik legfontosabb eleme a döntésnek, de ugyan ilyen fontos a szakítószilárdság és egyéb fincsi dolgok, amihez egy halandó: javarészt csak pislog. Persze a gyakorlatban ez a háttértudomány már a minőséget támasztja alá. A VITA MK mindig is a profi anyagok közé tartozott, és lépést tart a fejlesztések révén a világ fejlődésével. Jó tudni, hogy milyen anyaggal dolgozik az ember lánya... :)

Drága Mártika! Születésed napján kívánok Neked Nagyon Sok Boldog Születésnapot! Szeretettel gondolok Rád! Köszönöm a nagyszerű kerti-partit, hogy ott lehettünk! Élmény volt!

Kedves Kriszti! Aztán vigyázz Kínában! Sokan néznek ott rád ferde szemmel! ;) Fotózz sokat! :)

Drága Magdika! Kitartás! A lányoknak áll a nappali tagozatos tábor-ajánlat! :) Élményfürcsi? Állatpark? Lenne kedvetek csatlakozni hozzánk? Ha igen, szólj, és kitaláljuk a részleteket!

Címkék: kreatív reklám család ünnep barátság elmélkedés

A bejegyzés trackback címe:

https://vale.blog.hu/api/trackback/id/tr622048139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása