2010.05.04. - Pihis nap

 2010.05.02. 23:08

Néha ki kell szállni a mindennapos rohanásból. Amikor nem csinálsz semmit, amikor nem csörög a vekker, jelezve, hogy már fel kellett volna ébredj... :) Szóval a mai nap ilyenféle lett volna, persze hogy ne legyen maradéktalanul élvezhető - náthás lettem. Köszönet érte a vasutunknak, ahol úgy gondolták annyira meleg az idő, hogy máris 17 C-ra kell állítani a légkondit... :S

Na mindegy, egy okkal több, hogy itthon elkészítsem kedvenc vajas pirítósomat melyet jó sok fokhagymával és egyéb aprózott zöldségsalátával tettem még tökéletesebbé. Desszert nélkül persze nem élet az élet, így egy jó nagy és lédús narancsot fogyasztottam el megspékelve megfelelő mennyiségű narancsvirág mézzel. :) Próbáljátok ki egyszer, mert isteni!

Persze azért szívesebben ülnék inkább a "bevált csapattal" a cukrászdában, egy ilyen tányérka előtt... :)

Címkék: kreatív fotó család barátság sztori elmélkedés gasztronómia állatok álomkép

A bejegyzés trackback címe:

https://vale.blog.hu/api/trackback/id/tr301969942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása