Ha az ember úgy dönt: autóval szeli át az országot, nem árt beiktatni itt-ott egy kis pihenőt. Legutóbb ennek köszönhetően fedeztem fel egy jó kis fagyizót :) Gelato Soft a neve, és a Kiss Ernő utcán található a Haussmann Étteremmel szemben, ahol egyébként nagyon kedves a kiszolgáló személyzet.

 

 

 

 

 

 

 

 


Igen, jól látjátok, ezt a hosszú sort végig kellett várjam... :D Na jó, mentsége csupán csak egy, hogy még nincs szezon.

Persze nálam mindig jöhet a fagyi... :) Bevallom rajongok érte. Az egyszerű csoki-vanília klasszikustól egészen a Velencei Álomig, a Ben & Jerry's -től a Baskin Robbins -ig... :) És akkor a legtökéletesebb, Andorra La Vella-ban evett csodát még meg se említettem, aminek csak a tölcsérének hosszúsága akkora volt, mint az alkarom! Hűha, mindjárt fagyiposztot írok... Hehe. Na de most vissza Zamárdiba!

Még minden olyan, mintha valakik felépítették, aztán itt hagyták volna az egész várost. Tipikus példa erre a játszótér, amit elvileg gyerekek kacaja kellene betöltsön.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


A vízparti nádas azért sok szép madarat rejteget, csak óvatosan kell őket megközelíteni. Ez a két fotó egy ilyen lopakodó üzemmód végterméke:

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha madarat nem, "jómadarat" biztosan fogsz találni párat! :) Én is megismerkedtem 3 szlovák sráccal, akik lógatták a csalijukat a Balcsiba. :D Egy picit az orrukat is... Arik voltak, hívtak is rögtön, hogy estefelé indul egy pókerparti, meg házibuli, ahol már ott lesz az egyikőjük felesége, aki idő közben befutott, meg a szomszédból páran, és azt eszik, amit most fognak. Jó kis csapatnak tűnt, de el kellett keserítsem őket, hogy én akkor már messze leszek.
A hálójukból amúgy sem sok hal figyelt vissza rám, így gondolom azért volt vésztartalékos ötletük is, mondjuk pizza sütés. Bár lehet fogyókúrára akarták fogni a fehérnépet, vagy esetleg ha nincs elég étel, van mire fogni, hogy jobban fogy a sör... kitudja ;) Íme a nagy fogás, aminek a vége valszeg nyakleves, akarom mondani halászlé, bár ez még annak is kevéske. :)

 

 

 

 

 

 

 

 


Zamárdiból még a kilátás említésre méltó. Ha lesétálsz a partra, a Tihanyi Apátságig elláthatsz. Jó kiindulópont a tájékozódáshoz. Persze komppal át is mehetsz, ha több időd van, mint nekem volt -  jó programnak tűnt, talán majd legközelebb!

 

 

 

 

 

 

Ui: Képzeljétek, tegnap átléptük az 14414-es számot, ami az oldalletöltések számát jelöli a blogom indulása óta. Köszi Mindenknek! :)

Címkék: fotó reklám tavasz család utazás barátság vicces sztori állatok madarak

A bejegyzés trackback címe:

https://vale.blog.hu/api/trackback/id/tr451907825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása