2010.03.04. - Sárga és Zöld

 2010.03.01. 21:20

A mai virágfotó a Nagyerdőn készült, Debrecenben. Az egészben az tetszik, hogy az elmosódott háttérben visszaköszön a zöld és a sárga szín. Ettől olyan egész érzésem támad... :) Kedves Hölgyek! Ne járjatok csukott szemmel! A világ gyönyörű! :) 

Legalábbis a napokban teljesen elfogott ez az érzés. No nem keveset nyomott a latba az, hogy Jessica nálam időzik. Mondjuk lehet én is Debrecent választanám a maga +10 fokával, mint Stockholm-ot ahol nemrégen -30 fokban taposta a havat... Brrrr
A gondolatra kirázott a hideg... :D Képzeljétek csak el, hogy a filmet is, aminek egy tesztje talán még fent van a TeCsőn ilyen időben forgatták... Itt a link hozzá :) 
https://www.youtube.com/watch?v=lActdn9X8RI
Jessicát az előző napi fotóim alapján azonosíthatjátok ;) Na jó, kaptok mára is egyet... Megtévesztésként - két lány van a fotón, melyből az egyik én vagyok... :)

Hallgassátok meg ezt a számot, Jessica mai napi ajánlata :)

https://www.youtube.com/watch?v=Cf0X7QuK4LI

Címkék: fotó virág elmélkedés meglepetés álomkép a születés csodája

A bejegyzés trackback címe:

https://vale.blog.hu/api/trackback/id/tr561801156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Speedway Sanyi 2010.03.04. 04:34:00

Köszi a fotót! Sany...
süti beállítások módosítása