Hétfőn moziban voltunk, Hajdúszoboszlón.

 

 

 

 

 

 

 

 


A címben jelzett filmet néztük meg premier előtti adásban, annak okán, hogy Elek János - avagy ahogyan a helybéliek ismerik: "Mozis Jancsi" 40 éve fűzte be az első filmjét vetítésre. Nagy dolog ez egy ember életében, amikor a szakma elismeri, a közönség ünnepli.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


A filmnek a címét nem nagyon értem, mert az egész javarészt nappal játszódik, no de most nem is filmkritikát szeretnék írni, csak dobok fel pár fotót Nektek. Az alkalom adta, hogy a film rendezője - Sass Tamás, producere és egyik főszereplője is megtisztelte a napot, és közönségtalálkozó keretében a film után lehetett őket faggatni, vajon milyen élményekkel gazdagodtak a forgatás során.

Legjobban hozzám az állt közel, amikor Gallusz Nikolett már indulófélben, kutyusával a karján rögtönzött egy dalt. Szép, kristálytiszta hangja végighasított a fogadásnak a termecskéjén úgy, hogy a jópár zongorista és zenész kolléga is csak elismerően bólogatni tudott, miközben a szájuk széle mosolyra húzódott. Nem torzított bele semmiféle keverőpult, úgy volt szép a maga valójában, mindenféle aláfestő zene nélkül. Örülök, hogy ennek a percnek részese lehettem! Bravó Niki, emberségből 5-ös!

Címkék: fotó zene film család utazás ünnep barátság művészet sztori meglepetés

A bejegyzés trackback címe:

https://vale.blog.hu/api/trackback/id/tr331771648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Speedway Sanyi 2010.02.26. 14:52:20

Neked gratulálunk a képekhez, Jánosnak pedig a 40 év-hez Sanyi.
süti beállítások módosítása