2010.02.14. - Drága Pharao

 2010.01.31. 21:58

Volt egy kutyusom. A neve Pharao (Fáraó). Ónémetjuhász és hihetetlenül okos. Tudom, hogy ígértem Róla Nektek fotót, kaptok is majd, ha digitalizáltam. Most egy róla készült rajzomat mutatom meg. Akvarell ceruzával készült, amivel imádok dolgozni. Kíváncsi vagyok, mit gondoltok a művemről.

Imádnivaló kutyus volt, nagyon szerettem. Jó edzés volt elvinni sétálni! Emlékszem, hogy pontosan tudta, mikor kelünk fel. Ugatott kettőt az ajtó előtt, majd rohant a hálószoba ablaka alá, és várta, hogy felhúzzuk a redőnyt. A ceremónia azonban itt nem ért véget. A reggeli játékunk az volt, hogy vajon azon ablak alá fut-e, amelyiken legközelebb sötételek ki... :) Hihetetlen hallása azonban csak ritkán csapta be, így rendszerint alulmaradtunk, amit természetesen a fél reggelim odaadása követett...

Címkék: kreatív játék sport család barátság vicces grafika sztori állatok meglepetés

A bejegyzés trackback címe:

https://vale.blog.hu/api/trackback/id/tr201718160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása