2010.01.05. - Igen!

 2010.01.03. 23:18

A család jó dolog! Főként, amikor valakit meglátogathat az ember. Aztán marasztalják, mert kitűnő a hangulat. Az ember végül spontán rávágja, miért is ne?! Marad. Akkor még nem is sejti, hogy az igazi buli még csak azzal veszi kezdetét. Valami ilyesmi történt velem! Nem, ez nem igaz... Pontosan EZ történt velem! :)

Imádott unokaöcsém - igaz, Ő az egyetlen unokafivérem...;) - hazalátogatott Búékolni. Ráadásképpen Lajosnak - aki hamarabb volt a barátom, minthogy bekerült volna a családba - éppen 5-én van a születésnapja. Szóval több alkalmunk is volt, hogy összejöjjünk. Az egész egy közös Thermal fürcsivel indult, ahol a víz adta alaphangulat szinte már tökéletes volt. Aztán hazamentünk vendéglátóinkhoz, ahol eleinte fogalmunk sem volt, hogyan lesz vacsi, ha a háziasszony velünk pancsolt egész délután. Persze a sok szoba közül az utolsóba gyertyafény lágy fénye hívogatott minket. Már meg volt terítve, és az étel is elkészült - még délelőtt, csak még egy kicsit fel kellett pirítani, hogy tökéletes legyen...

Koccintás, majd kulináris élvezetek, süteményhegyekkel, pohárkrémmel. A társaság fele aztán még egy könnyed hangvételű beszélgetés után búcsúzott. Akik maradtunk, átmentünk a konditerembe. Ez egyben zeneszoba is, meg az informatikai forrás! :) Mi mást tehetne egy zenész család? Koncertet ad skype - on a hazaérkezett családtagoknak! :D Tibcsi és Lajos Gitározott, Mami kanalakkal dobolt, én meg azt ahogy már sejthetitek a billentyűk mögött foglaltam helyet, no meg énekeltem. :)

Persze két zeneszám között beszélgettünk is, például arról, hogy Tibi megpróbálkozik megzenésíteni a verseimet! :) Ez aztán tényleg fantasztikus lenne... Meg is próbált rögtönözni egy gerincet - zenészek értik miről beszélek - ez egy zenei váz, ami a leendő dal alapja lehet. Egy kicsit líraira sikerült, de a "Neked" - nek jó lesz! A "Várom a napot" című leendő slágerünkhöz viszont rendeltem egy pörgős rockot, mert ha az utolsó versszakot tényleg refrénként kezeljük, akkor azt illik kikiabálni magunkból! :) Ahogy egy jó Tankcsapda koncerten is tenné az ember... :) Ha már egyszer hallgatásuk közben jött az ihlet, hát legyen stílus azonos a megzenésítés! Ugyeugye?

Mindez a tegnap délután története volt, egészen ma hajnali fél 3-ig... :) Még jó, hogy akadt kölcsön pizsi, meg elég szoba, így nem volt gond semmi.

Nem sokat aludtunk... Lehet a túl minőségi étel volt az oka? Vagy csak a felpörgött hangulat? Nem is tudom... Tény, hogy kétszer kaptunk reggelit. Elsőként Sanyi futott be, hozott friss kifliket. Másodjára meg amit Tibi nem akart elvinni, azt csemegéztük be. Egy fincsi ebéd után levezetés képpen ismét fürcsibe vonultunk, ahol már várt a család másik fele. :) A víz így kerekké formálta az egész mindent!

Drága Lajos! Isten éltessen még jó erőben, egészségben közöttünk nagyon sokáig!

Drága Mami és akiknek még köszönhető: Isteni lett a tavalyi bor!

Mindenkinek: Köszönöm, hogy széppé varázsoltátok e két napot!

Drága Tibi! Köszönöm, köszönöm a hozományod! Áprilisban vagy májusban számíthatsz rám! ;) Ugorj neki a daloknak, ha van valami, jelentkezz! Ja igen, tök jó, hogy nem fértek be a törlők... megkaptam 3at! :D

Mhm... ez évben még minden nap kaptam ajándékot... Lehet eljött az én időm?! :) Hehe...

Drága Alíz! Továbbra is szorítunk! Puszi szüleidnek és Neked!

Drága Anna! Minden úgy volt jó, ahogy! Külön köszi, hogy marasztaltál!

Drága Josh! Bárcsak összejönne végre Neked is minden, és velünk ünnepelhetnél... Hajrá! Mutasd meg!

Kedves Olvasóim! Bocsi, hogy a mai nap megcsúszott... Hát ezért történt. Remélem szép napotok volt! Láttátok a John Q - Végszükség című filmet? Nagyon komoly volt a mondanivalója... Szeretteinkért akár az életünket is! Szeressünk hát teljes szívvel, máshogy nem érdemes levegőre se menni...

Címkék: zene film család ünnep barátság bor sztori tankcsapda meglepetés

A bejegyzés trackback címe:

https://vale.blog.hu/api/trackback/id/tr811643743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása