Íme egy kép, pályafutásom elejéről... :D A billentyűk mögött - unokabátyám, Josh. Dobok - unokaöcsém, Tibcsi. Hát persze, hogy én énekelek! Szoknyában! Jól nézz meg, ki tudja, mikor látsz legközelebb benne... :D Josh azóta felhagyott a zenéléssel, ma már csak a Lokinak énekel, a B-középben... hehe, szal helyet cseréltünk, mert nekem meg zongoraszakot kellett végeznem, ha már Apa zongorista. Tibcsi is hangszert váltott, gitározik, nem is rosszul! Már Londonban is fellépett, igaz ezeddig még csak kisebb bárokban, tudomásom szerint. De ki tudja, még befuthat! Vállalom a turnéfotózást, stipi-stopi! :D Ha már a Djabe és DK nem jött össze... ;)

Ma Tibcsi feleségestől hazarepül, jön a szilveszteri nyereményét átvenni ;) (Ha ezt nem érted, meg se próbáld, csak beavatottaknak szólt...)

Várunk! És össze ne törd, amit hozol nekem! :)

Alíz! Szorítunk!

Címkék: fotó zene család koncert barátság vicces sztori meglepetés

A bejegyzés trackback címe:

https://vale.blog.hu/api/trackback/id/tr931640898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása