Pontosan 100 napja, hogy írogatok Nektek! Ez alatt az idő alatt rengeteg biztatást és kedves szót kaptam Tőletek, amit köszönök szépen. Nagyon jól estek! Lépjünk tovább! Jöhetnek a virágok is az öltözőmbe... ;)

 

 

 

 

 

 

 

 


A 100-as szám számomra mindig a kerek tökéletességet jelentette. 100 % - ot nyújtani azonban szinte lehetetlen. Hiába a tökéletes szándék, valahol mindig elveszlik az az 1-2 értékes százalék.

Hűségetek jutalma, egy alkalomhoz illő fincsi dolog lesz, ami nem más, mint a: Képviselő fánk receptje... Holnap! :)

Mára azonban már csak egy tulipános fotót kaptok. :) Ez a kép tisztán a karácsonyi színeivel már akkor is felidézte bennem az ünnepet, amikor készítettem. Legyen a címe mondjuk...
Magyar Karácsony :) Persze ha tudtok jobbat, jöhet... :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Drága Anna és Lajos! Tudjátok, én hogyan ünneplek?! Megnézem Diana Krall Live in Paris DVD-jét. :) Ez úton köszönöm szépen, igen, imádnivaló, ahogyan azt sejtettétek, tényleg tökéletes ajándék számomra! Már 2x láttam... No és a hűtőmágnes is a helyére került. Milló pusza!

Drága Julika néni és Zoli bácsi! Köszönöm szépen a szakácskönyveket, megkaptam Anyáéktól. Nagyon szépek, és már találtam érdekes dolgot benne, ami elgondolkoztatott, hogy ki fogom próbálni! Ez is tökéletes ajándék, amit nagyon szépen köszönök! :)

Drága Nagymami! Köszönöm szépen a kabátot, amit karácsonyra kaptam, örülök, mert mindenkinek tetszik, és olyan jó meleg! Imádom! Persze Mamikámat még jobban.. :)

Drága Sanyi! Mint leghűségesebb blog-olvasóm ki ne maradj már a sorból! :) Vigyázz nagyon a Tankcsapdás sapidra, mert most ugyan megúsztad, legközelebb még lenyúlhatom... :D Puszillak! Remélem sok ilyen szép napunk lesz még, mint a vasárnap!

Tibi és Alíz! Szerencsés landolást, érezzétek magatokat nagyon jól! Ja igen, és ha majd felém is jöttök, hozhattok egy Fat Bastard-ot... Persze jöhet több is, olyan helyesek az ikerpárok! :D

Címkék: fotó család ünnep karácsony virág tankcsapda meglepetés

A bejegyzés trackback címe:

https://vale.blog.hu/api/trackback/id/tr551581513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása