Utazni sokféleképpen lehet. Autóval, hajóval, repülővel és még rengeteg módon, akár szamárháton is... Van, aki nem teheti meg, mert túl költséges. Ők a képzelet szárnyára ülnek egy könyv, fotó vagy bármi más segítségével.

A mai nap nem egy helyet fogok ajánlani, holnap lesz 2 in 1, azaz utazási és programajánló egyben. Most a zene világának megismerésére hívlak benneteket.

Mint azt sokan tudjátok, zongoraszakot végeztem. Épp ezért tisztelem mindazon művészeket, - talán egy picikével jobban, mint egy laikus - akik megszelidítik ezt a nagyon nehéz ám de csodaszépen éneklő hanszert. Hiszem, hogy a zene sokmindenre megtanít. Türelemre, elcsendesedésre, kitartásra...

Tegnap egy fantasztikus koncertélményben volt részem. Teljesült egy álmom, élőben hallhattam Diana Krallt, az általam a legjobbnak ítélt jazz-énekesnőt és jazz-zongorista hölgyet. A tegnap sok szempontból más volt, mint a többi nap. Először volt időm, hogy igazán rákészüljek a koncertre, ne csak beessek még épp időben. Reggel fodrász, szép ruha, manikűr, meg minden, ami kell egy nőnek. Természetesen volt egy helyes kísérőm is. :)

Szóval szeretném, hogy mindenki, aki nem ismerné a hölgyet, meghallgatná kedvenc számomat:

https://www.youtube.com/watch?v=LKaAS3ZxiKM&feature=fvst

Ha tetszett, még számtalan dalt találtok ezen az oldalon, szóval keressetek rá bátran!

Képzeljétek, a mai napon meg kit volt szerencsém meghallgatni! Szentpéteri Csilla és barátainak koncertje volt Zalaegerszegen a Keresztury Dezső Művelődési Központban... pontosabban a Zsinagógában... Merthogy csak a művházba fellábolva tudtuk meg, hogy nem, nem ott van a 19 órától meghírdetett élmény! Igen, egy felejthetetlen koncert volt. A művésznő felemelve magához a közönséget beszélt két szám között, ami bepillantást engedett a lelkivilágába. Kedves és természetes. Semmi megjátszás, nincs allűr, csak vastaps - részünkről, mert igazán megérdemelte! :) 

Mindenkinek szeretettel kívánom, hogy a sok-sok álom közül teljesüljön jópár, amire egy életen át boldogan gondolhat majd vissza! Gyűjtsétek a szép és boldog napokat, mert ezeknek emlékei melengetik az ember szívét a hosszú téli estéken...

Címkék: zene reklám jazz utazás álom művészet sztori diana krall szentpéteri csilla

A bejegyzés trackback címe:

https://vale.blog.hu/api/trackback/id/tr371519554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása