Nem a tehetség, hanem az "égő vágy" tesz győztessé.

Jim Dornan

Vannak tehetséges emberek, és vannak kitartóak.

Régebben - jópár éve - sportlövőként jártam az országot és versenyeztem. Sok helyen megfordultam, és még több sportolóval hozott össze a jósors.

Szerintem  két csoportra lehet osztani a nagy eredményeket elért klasszisokat. Bármily hihetetlen, a kisebbik tábor a tehetségeké. A kitartóak sokkal, de sokkal többen vannak. Akik küzdenek, nem sajnálva időt, erőt. Ezeken kívül még sok-sok egyéb áldozatot hoznak, hogy elérjenek egy szintre, hogy elsősorban önmaguknak bebizonyítsák, igenis ők is érnek valamit!

Na és persze olyan jó érzés, mint fent állni a dobogó legmagasabb fokán... hááát, nem is tudom, mihez hasonlítható. Amikor le kell hajolni, hogy az érmet a nyakadba akasszák, egyúttal fejet is hajtasz a sporttársaid előtt, akik ugyan olyan tiszta szívvel adtak bele apait-anyait, épp csak most TE voltál a legjobb! A legeslegjobb!

Címkék: fotó sport idézet lövészet

A bejegyzés trackback címe:

https://vale.blog.hu/api/trackback/id/tr251492574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása