Volt egy régi papírterítőm, pár éve karácsonykor díszítette az asztalt. Pár napja megtaláltam, és arra gondoltam, ebből ari képeslapokat lehet majd gyártani! Hogy miért? Egyszerű. A papírt nem lehet kimosni, azonban éktelenkedett rajta 1-2 pecsét. Már csak egy pár színes A4-es papír kellett, amit 4be hajtottunk, no meg kevéske krepp-papír. A gyerkőcök imádták a közös programot!

Az eredmény pedig itt található: :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ugye mindenkinek nagyon-nagyon tetszik?! :) Más kritikát ne is írjatok! :)

A napnak még volt egy aranyos része. Ettünk egy-egy emeletes Hot-Dogot :) Aztán kisétáltunk Nagymamihoz. Ott leültem a zongorához, és gyermekdalokat kezdtem játszani, aminek ki kellett találni a címét. 1-1 pontot kapott, aki eltalálta vagy folytatta. :) Az eredmény végül döntetlen lett, mert korosztályának megfelelően mindenki tudott mindent!

Címkék: kreatív zene ünnep karácsony hellókarácsony

A bejegyzés trackback címe:

https://vale.blog.hu/api/trackback/id/tr621479684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása