Sok pihenéssel indult, egy ebédmeghívás volt a kedves benne, aztán lecsengés képpen megint pihi... Micsoda élet! :) Később Béni és Anna társaságában fogyasztottunk el jópár sütit. Tepertős kelt pogit, palacsintát, sajttortát meg ilyesmiket... Kár, hogy a pókerparty elmaradt, nade így volt időm összepakolni egy kis édességet még vendéglátómnak. Asszem egészen jól sikerült! :) Immár zsebemben a Dianna Krall jegyemmel térhetek haza, és számolgathatom visszafelé a napokat, mígnem álmom teljesülni fog. Egy álom, ami régóta bennem él. Vajon milyen lesz? Nem amikor épp beteljesül, hanem utána... Talán a jövő majd valóra váltja a többi álmomat is! :) Nemrég teljesült egy másik is, immár tulajdonosa vagyok egy bekeretezett plakátnak! :) Már csak azt kell kitalálni, hol kap majd helyet. Szóval asszem végre sorra kerültem. Lehet naív dolog, de szeretném elhinni.  

Ez  itt egy-két fotó helye, amit most sajna nincs lehetőségem feltölteni nektek. Szóval mindenképpen vissza kell látogassatok... :) 1001 Bocsi...

Itt is vannak! Bizonyára kitaláltátok már, hogy a Kanizsa Nemzetközi Jazz- és Világzenei Fesztiválon készültek... :)

 

Címkék: fotó jazz

A bejegyzés trackback címe:

https://vale.blog.hu/api/trackback/id/tr631443708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása