Az első fotómon Angyalos Doktor Urat láthatjátok, amint épp "lopja" saját pincéjéből a saját borát! :) Nagyon kedves és szimpatikus ember, tökéletes vendéglátó! Köszönet Neki utólag is a fotózási lehetőségért! :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A második fotón egy igazi szakértőt láthattok, élete a pincészet, jó humorú, szívélyes és egyenes. Ami a szívén az a száján! :) Ha találkoztok vele, mindenképp hagyjátok mesélni! Remek történetei és viccei vannak!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egy igazán jó pincében sokmindenre bukkanhat az ember fia/lánya! Például régi lopókra, amire már ugyan úgy rákúszott a nemespenész, akár a falba nyomkodott pénzérmékre.

A mi poharunk, naná, hogy nem hagytuk ki a kóstolót! :) Ha már egyszer megkínálják az embert, amúgy is illetlenség lett volna visszautasítani... :) Ebben még párom is egyet kellett hogy értsen. ;)

Ez itt pedig a Magyar Címer, amire nagyon büszke volt Pincemesterünk. Mögötte extra fincsi dolgokat rejtő palackok várakoznak egy igaz emberre, aki kellő alázattal hajt fejet a természet adta nedű tökéletessége előtt...

Címkék: fotó utazás bor

A bejegyzés trackback címe:

https://vale.blog.hu/api/trackback/id/tr241409664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása