A mai nap elég korán kezdődött. Mondhatni, hogy a tegnap nem akart véget érni, és éjjel egyig fent kukorékoltunk Eszterkémmel és Fannival az élen. A nap tehát azzal kezdődött, amivel az előző este befejeződött. Activity-ztünk :) Nem tudom, ki hogyan mutogatná el az "oázis"-t, de elég sokat nevettünk, amikor megpróbálkoztam vele. Mondjuk a Fanni féle "büdösbogár" sem volt semmi, amit Eszterke fél másodpillanat alatt kitalált. :D

Aztán végre só-lámpaoltás következett, és megpróbálkoztunk az alvással. Reggel persze már mindenki a barlangjában - azaz a paplan alatta - akart maradni. :) A rántotta gondolata azért kicsalogatta a konyhába az álomszuszékjaimat, mire Csabi is befutott. Közös reggeli után már nagyon felgyorsultak az események. Csomagolás, majd irány a busztmegálló. Jut eszembe... NEM TALÁLOM A CSALÁDI EZÜSTÖT AZÓTA!!! :D

Szóval ma kirepültek a "gyermekeim", akarom mondani hazaküldtem őket ;) De csak hogy megint hívhassam majd! :) Amúgy a rosszaság jutalma nálam, mint szigorú Kerinél is megvan, láncra verem kapásból a delikvenst, és ha még ezután is felmerülne a fellebbezésnek még csak a gondolata is, akkor... no, idáig még senki nem merészkedett... :D Mindenesetre az előző gondolathoz van egy képi anyagom! :D Íme:

Tudnátok, mennyi energiámba került, hogy meggyőzzem Eszterkét - NE mosolyoglyon! :D No de egy rossz képért még a fél karomat se adnám... ;)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vale.blog.hu/api/trackback/id/tr762084561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása