Ma kalóriabomba volt a főétkezés. A nap fénypontja az volt, hogy Nagymaminál gyűltünk össze 2 óra magasságában. Rékával út közben mezei csokrot szedtünk...

...miközben azt latolgattuk, hogy ki mivel tudná maga mellé állítani harmadik keresztlányomat egy - 9 évesen átgondolva még - "igen fontos kérdésben" :) Én levonókat tettem fel, Réka meg a Kinder tojásban talált összeszerelhető kiskutyáját. Mondanom sem kell - Réki nyert! :D Örömmel adta Eszterkémnek a meglepit, főként, hogy Neki már volt egy belőle.

A délután az evésen kívül még a naaagy "Kütyü Bajnoksággal" telt, melynek abszolút győztese Csabi lett. :D Gondolom fogalmatok sincs, ez vajon mi lehet, így bemutatnám Nektek: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ez egy olyan szerkezet, amibe vizet kellett tölteni, és víznyomás hatására el kellett érni, hogy a delfin orrára kerüljön a karika. Na ebből volt kettő, így kitaláltuk, hogy körversenyeket rendezünk. Aki hamarabb eléri a 12-t, az nyerte a kört, és játszhat a másik kettes nyertesével döntőt. :)

Élvezetes volt látni, hogy kicsit és nagyot egyaránt hogy lekötött ez a valami... :D Nem is gondoltam, hogy ennyire be fog jönni, de hát nézzétek csak az alábbi fotókat... (Persze a legjobb képeket a modellek diszkvalifikálták... azaz nem közölhetem Nektek, sajna. :D)

Címkék: fotó család sztori virág

A bejegyzés trackback címe:

https://vale.blog.hu/api/trackback/id/tr12083949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása