2009.12.31. - Szilveszter

 2009.12.16. 21:54

A nap, amikor az emberre szinte rákényszerítik - "Érezd jól magad!"

Szerintem ez nem így műxik. Az embernek vagy jó a kedve, vagy épp passzívan figyel, legrosszabb esetben pedig bánatos, mert épp kihat rá egy történés. A jó hangulat leginkább a társaságon és azon múlik, hogy hol is vagy éppen. Lehetsz egy emberrel is, ha ő az, aki képes mosolyt csalni arcodra - és viszont. Vagy bulizhatsz egy nagyot a barátokkal. De ez nem törvény.  Leginkább pedig nem kötelező! Ha annak érzed, máris rosszak az alapok. Idén asszem sodródni fogok az árral tovább, mígnem ki nem kötök valahol 2010-ben. :) Addig is azonban búcsúztassuk el ezt az évet jól!

Íme az ígért fotók az év utolsó, egyben legeslegjobb Tankcsapda koncertjéről! :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gábornak :) Köszönöm, hogy fotózhattam! Igazi karácsonyi ajándék volt! Na jó, a többi is csupa tökéletes dolog, bár meg se érdemlem ezt a sokmindent... A maci újra fullig, így olyan szép! :) Na és a csomagolás... :D Ja igen, köszi a tisztogatást is!

Attila: Örülök, hogy megismerhettelek! Bár ugye Te is hallottad már a mondást, miszerint - Aki a Tcs-t szereti, rossz ember nem lehet... ;) Remélem össze tudunk hangolni majd egy alkalmat, hogy napfényben is koptasd a városunk kövezetét. Hidd el, a legjobb részét már láttad, mondhatni jókor voltál jó helyen. Mire gondolnék? Hát a konyhámra! :D

Drága Julcsi! Asszem Te jöttél a legmesszebbről, hogy végre átéld egy igazi koncert hangulatát! Ugye Te is észrevetted, hogy mennyire hiányzik egy kép Rólad, amikor... tudod! :D Örülök, hogy elfogadtad a meghívásomat! Paul-omért majd megyek. ;)

Drága Anna és Lajos! Bocsi, hogy csak kutyafuttában taliztunk, majd elsején kicseréljük az élményeinket! :) Addig is...

BÚÉK Mindenkinek!

Címkék: fotó zene család koncert ünnep barátság tankcsapda meglepetés

A bejegyzés trackback címe:

https://vale.blog.hu/api/trackback/id/tr391603255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása