Ámulni még addig lehet,
amíg a szíved jó ütemre dobban,

megőrizni a táguló szemet,
mellyel csodálkoztál gyermekkorodban.

Áprily Lajos

Nem, a fotómon nem azt látjátok, hogyan kell eljutni oda! :) Ez a látvány már ott vár Benneteket! Nagyon jó program! Itt megismerheted a magyar szürke marhát, láthatsz racka juhot, bivalyt, lovakat szép számmal. A feladat az, hogy fizess be egy szekerezésre! Szerintem nagyon jó volt! A család apraja és nagyja is egyformán élvezte. Nagyon sok a látnivaló, nem is gondolnád, hogy mennyi!

Aztán jöhet az ebéd, mondjuk Gulyás az egyik csárdában! Ezt olyan aranyos kis bográcsokban szolgálják föl, ami akkora átmérőre, mint egy mélytányér! :)

Délután látogassuk meg a Madárkórházat. Mellette pedig van egy csodás játszótér a gyermekeknek! Ó, bárcsak megint mászókázhatnék anélkül, hogy nevetne bárki! :D Na jó, ez tényleg vicces lenne... De térjünk csak vissza a Madárkórházhoz! Nagyszerű létesítmény! Megérdemlik, hogy dícsérjem őket! Sokat dolgoznak, és segítenek a bajba jutott példányokon. Itt van jópár ragadozó madár, gólya, holló, gém, miegymás. Túlélő madarak, akik közül volt olyan, hogy azért került be, mert megütötte egy áramvezeték, és lebénult a szárnya. Minden madárkának külön sorsa van, és ha beszélgettek kicsit a gondozókkal, élményekben gazdagon tértek haza, az tuti.

Címkék: fotó utazás

A bejegyzés trackback címe:

https://vale.blog.hu/api/trackback/id/tr811403228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása