Lassan már mindenkinek az ajándéka be lesz csomagolva... :) Egészen jól állok! Nem úgy, mint a blogommal, amit rendszeresen elhanyagolok mostanában. Ezért ezer és egy bocsánat, de egyszerűen véges az időm, és rengeteg mindent kell még belepréselnem. Ígértem, hogy ebben az évben még nem hagyom abba, és majd igyekszem pótolgatni, amint egy kicsi lélegzetvételhez jutok.

Köszönöm a leveleiteket, amik bizonyítják, várjátok az újabb és újabb szösszeneteket tőlem. Ez nagyon jól esik! :) Hát tény, hogy velem mindig történnie kell valaminek! :)

No de akkor térjünk is a mai témára! Képzeljétek! Ma kaptam egy csodakényelmes csizmát Apukámtól! Egyszerű, egyenes szabású fekete, semmi csicsa, csupán vízálló és nagyon meleg. :)

Amikor valami jóra akadok, kénytelen vagyok reklámozni Nektek! Szóval ha arra jártok, feltétlenül térjetek be a Marc cipőboltba, a Debrecen Plázába. A kiszolgálás kedves, és nem tukmálós kategória. Az árukészlet hatalmas, így mindenféle stílusnak megfelel.

S ha már csizma... Most azon gondolkozom, hogy vajon ezt tegyem ki a Mikulásnak?! Jó hosszú a szára, sokminden fog beleférni! ;) Szerintem ezt a lehetőséget Apa kihagyta a számításból! :D

 

Címkék: család vicces ajándék

A bejegyzés trackback címe:

https://vale.blog.hu/api/trackback/id/tr12484224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása