2010.08.18. - Kincsvadászat

 2010.08.16. 19:26

Mindenki szeretne magának valamit. Hogy kinek mi az érték, az azonban teljesen az egyéntől függ. Van akit a külsőségek vakítanak el teljesen, és van, aki mindaddig alszik, amíg egy belső fénysugárra fel nem figyel. Aztán elvesződhet, persze akár teljesen. Ilyenkor sincs semmi gond, csak kutatnunk kell tovább, mert ha egy létezik, akkor lesz több is, és most már tudjuk, hogy mit is keresünk. Nem igaz?

Tegnap csodálatos napom volt. Egy régen tervezgetett álomnap, amiről azt hittem, már sosem lesz. El is felejtkeztem róla, hogy mióta tervezgetem, így megmaradt kicsit a spontaneitása is a dolognak.

Hogy mik számomra a kincsek? Egy jó szó, egy kedves mosoly, egy önzetlen cselekedet. S mivel gyűjtő vagyok, szenvedélyesen gyűjtöm azokat a pillanatokat, amelyekért érdemes élni. :)

Címkék: család utazás álom elmélkedés

A bejegyzés trackback címe:

https://vale.blog.hu/api/trackback/id/tr772226159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása