Ti mikor ettetek utoljára? Én nagyon-nagyon régen, pedig milyen fincsi is tud lenni, és az elkészítése is pofon egyszerű. Kétmaroknyi tésztát kifőzünk sós vízben, leszűrjük, majd túrót, tejfölt és olajban pirított szalonnadarabkákat teszünk rá. Én még amikor olyan kedvem van, teszek rá kaprot. Úgy a legeslegjobb... Nyami! :)
2010.08.12. - Túrós csusza
2010.08.13. 22:26Címkék: fotó receptek
A bejegyzés trackback címe:
https://vale.blog.hu/api/trackback/id/tr972220374
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.