2010.05.23. - Tortafújás

 2010.05.18. 11:41

Bár még 3 nap híja, hogy Eszterke keresztkislányom betölti a 12. életévét, mi máris ettünk-ittunk a jó egészségére! :)

A cím amúgy nem tévedés. Hiszen ha kiszámolod mekkora felület az, ami a gyertyát éri, és mekkora az, ami a tortát... Nos? Melyik nagyobb?! Na ugye! :)

Mára azonban tartogatok Nektek ötleteimből egy újat. Nem szándékozom megannyi hiperbolisztikus jelzőt leírni, de mekkora ötlet ez tőlem! :) Szóval. Mostanában sok rózsám van itthon. Kapom őket rendesen... A kedvencem a sárga, mert az a legillatosabb. A baj ott kezdődik, hogy nagyon hamar lehullik, mert szép napfényes minden szobám. Ma este ahogy összeszedegettem a tenyerembe az újabb lehullott szirmokat, egy hirtelen jött ötlettől vezérelve gondoltam - még egy utolsót beleszippantok. Fantasztikus illata volt, kár, hogy azt nem tudom felpakolni... :) No, viszont kitettem egyik tányérkámra, ahogy azt a képen is láthatjátok, és behoztam a szobába. Teljesen jó illata van, ha olykor-olykor közelebb hajolok. Amikor írom ezt a bejegyzést, itt van az asztalkámon, és kényeztet illatával... Irigyeltek?! Sebaj! :)

Címkék: kreatív tavasz ünnep barátság sztori virág meglepetés

A bejegyzés trackback címe:

https://vale.blog.hu/api/trackback/id/tr592012386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása