2010.05.01. - Újabb futóverseny

 2010.04.27. 22:05

Ezúttal terepfutáson indultam. Táv - 11 km, rajtszámom: 662. Csodálatosan szép helyeken futottunk, már csak a látványért megérte! Az időeredményem is egészen elfogadható volt, én már ki is fújtam magam és át is öltöztem, mikor az utolsó a célvonalhoz ért... :) A célba futás most is nagyon nagy élmény volt. Most András, akit félúton ismertem meg, és akivel a maradékot egy tempóban futottuk végig beelőzött az utolsó 500 m-en, és várt meg a célban. :) A Speaker meg is jegyezte:

- Hát igen... a szép lányokat tárt karokkal várják!
És igen! Nézzük csak ezt a boldog mosolyt!
Ügyes vagy, kislány, megcsináltad! :)

Hihi. De jó, hisz ez NEKEM szólt! :) Sikerült, és ez kimondhatatlanul jó érzés! Annyira kellett ez a boldogság, annyira hiányzott! No de vágtázzunk az elejére.

( Itt jegyezném még meg, hogy a mai nap képei a BSI hivatalos honlapjáról szármoznak. )

 

 

 

 

 

 

 

 


Most sikerült a rajtvonalhoz közel állnom, így láttam a Schmitt Pál "sportlövő társamat", rajtpisztollyal a kezében. Az indulás előtti hangulati elemek is sokkal jobban magával ragadtak. Most is voltak jó beszólások, amik tompították a táv nehézségét. Az első már egészen korán megvolt. Épp csak elindulunk, egy srác bekiabál:
     - Nem tudjátok? Sok van még hátra?!
     - Fordulj vissza, és akkor már csak 200 méter! - jött a válasz, aztán persze a nevetéshullám.


 

 

 

 

 

 

 


De amikor a táv során találkoztunk egy vérebét sétáltató emberkével, az sem volt rossz egynek:
     - Mi van emberek? Kell egy kis segítség a futáshoz?
     - Köszi, nem muszáj! - jött a válasz több talpalótárstól is. Hehe, vajon miért szaladt mégis mindenki gyorsabban?! Nem is értettem... :)

Persze a sok pozitív élmény között volt egy negatív is. Ez személyesen nem érintett, de felettébb felháborított. Akik a félmaratont választották távnak, azok megsz*vták, mert valaki átragasztotta a terelő jelzéseket, így a 21 km helyett csak 18-at futottak le. Ez azért gáz, mert így nem született kvalifikálható eredmény.
Ezúttal üzenem annak a szemtelen alaknak: Szórakozzon otthon inkább... :S

A legjobb élmény az 5. km-nél ért, ahol citrommal és banánnal várt a frissítő állomás a folyékony nedűk mellett. Volt itt minden, izotóniás cuccok, víz, meg ami csak egy kicsit is feltölthetett, aztán futás tovább. A pálya nehézsége -  először azt gondoltam - az emelkedők leküzdésében lesz, de sokkal veszélyesebbnek bizonyult a köves és aprókavicsos lejtős szakasz. Szóval dombra fel, aztán le, így kanyarogtunk végig a pályán, aminek a térképét mellékelem Nektek:

Képzeljétek! Kaptam egy olimpiai sálat is, meg természetesen a befutócsomag más, enni- és innivalókat is tartalmazott! :)

Azt hiszem, sosem fogom elfelejteni, milyen együtt futni egy éppen felröppenő vitorlázó géppel, hiszen az egyik szakasz a repülőtéren keresztül vezetett minket. Hatalmas nagy élmény volt, és ezúton gratulálok Mindenkinek, aki elérte célját!

Címkék: sport utazás ünnep barátság vicces sztori futás

A bejegyzés trackback címe:

https://vale.blog.hu/api/trackback/id/tr291957585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása