Réka keresztlányom Apukájának: nagyon sok boldog névnapot kívánok a családom nevében is!

Drága Tücsökmókus! Látod, milyen jó, hogy telefonáltál? Így együtt tölthettük a napot! :)

Szóval kirándultunk. A 3 fős csapatunk nagyon jól érezte magát, alig akartunk hazajönni, olyan hamar elszaladt az idő! A kihajtás sokkal látványosabb volt, mint a behajtás tavaly, mert most tényleg csodaszép időt fogtunk ki. 15 óra előtt érkeztünk pár perccel, és sikerült a legjobb helyen parkolnunk 2 tiszteletkör után.

Alig hogy összeszedtük a gondolatainkat, a hídon már meg is jelentek az első lovasok. Őket követte a bivalyfogat, majd a szürke magyar szarvasmarhák húzta szekér, végül még lovas fogatok és az elmaradhatatlan birkanyáj a gombszemű pulival.

Megállapítottam, hogy mihamarabb be kell szereznem egy halszemet... :D

Az ünnepség sok marhát vonzott, köztük volt egy emberszabású is, aki a visszaúton megelőzött, majd a motorkáján úgy érezte jól magát, hogy cikázott ide-oda előttünk. (Melegítette a gumit...) Persze folyamatosan növelte a sebességet, így kb fél perc után már nem is láttuk - bevallom azt gondoltam, hogy utol fogom érni valamelyik kanyarban, és hívhatom majd a mentőt hozzá. :S
Üzenet az Őrültnek: a szememben nem vagy vagány, csak "hülemüle", aki másokat is veszélyeztet...

No de koncentráljunk a jó dolgokra! A program egészen jó volt, az állatok megnézése és a lovasbemutató után a biotermékek piacának közepébe vetettük magunkat, ahol sok-sok finomságot kóstoltunk meg. Ettetek már csipkebogyó lekvárt? És som lekvárt? Nagyon finomak, ne hagyjátok ki! A kecskesajtos helyeket is díjaztam, kivéve egyet, ahol nem volt kóstoló, de 1000 Ft-ért akartak adni 10 dkg sajtocskát... Nem is vettünk ott semmit! :D Szerintem szimplán nem akarta eladni az áruját! Kacérkodtam még a szürkéből készített szalámival, de végül ellen tudtam állni, hogy ne vegyek. Azért hoztam egy kis vásárfiát, amit a jövő7en majd megeszegethetek: kakukkfüves "szürke"sajtot! :)

Mindezek után már sajna alig maradt idő a Madárkórházra, de azért annyi igen, hogy pár fotóval megajándékozzalak Benneteket!

Ma csak a kihajtásról kaptok képeket, holnap pedig a madarakról:

Címkék: fotó reklám tavasz család utazás ünnep barátság vicces sztori lovaglás állatok

A bejegyzés trackback címe:

https://vale.blog.hu/api/trackback/id/tr451938333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

totálandi 2010.05.16. 20:12:39

Támogassátok a vadon élő madarakat gyógyítókat!
web.axelero.hu/pusztadr/madarakert.html
süti beállítások módosítása