"Süss fel nap, fényes nap...!"

Be careful what you wish, it might come true.

Milyen igaz, mert ha nyáron 40 C lesz, még a végén engem okoltok majd... :D

Azért ez egészen egyszerűen hihetetlen, hogy még a héten esett a hó. Erre minden évben rácsodálkozom, pedig törvényszerű, hogy a kispuskás fekvő versenyszám első versenyén rendszerint majd meg fagyunk... Igen, a Petőfi Kupáról van szó.
Nem kedvelem ezt a versenyt, mert anno nem kaptam meg az első díjat egy óvás miatt. Egy csodaszép kristályváza volt. Hihetetlenül felháborodtunk, mert a klubomtól egy másik versenyzőt is kizártak. A hibánk (?) annyi volt, hogy egyéni versenyzőként neveztünk. Be is zsebelte a szervező a nevezési díjat, aztán amikor meglőttük a legjobb eredményeket a korcsoportunkban, arra hivatkozva, hogy nem vagyunk csapatban is nevezve: szóbeli (!) - és ez itt bizony bírói hiba - óvás miatt nem kaptuk meg az érmeinket és a tárgyjutalmainkat. Megbocsájtani meglehet, de felejteni soha...

Ja igen, hozzá kell még tenni, hogy a következő versenyen hozzánk vágtak egy rézvázát, amolyan "bocsi a történtekért" oknál fogva, ezzel elismerték, hogy bunda volt az egész. Pedig azt gondolná az ember, hogy ilyen egy lövészetnél elő se fordulhat, hiszen a 10es az 10es, a 9es meg 9es... :P

Szal éberség kedves indulók!

Kedves Ancsa! Köszi szépen A nagy kuglófkönyvet! Már kiszemeltem az első megsütendőt belőle... :) Csak tudnám miért lyukas a közepe... ;)

Címkék: sport idézet vicces sztori elmélkedés lövészet

A bejegyzés trackback címe:

https://vale.blog.hu/api/trackback/id/tr71827026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása