A mai posztot úgy kezdeném, hogy épp az előbb kukkoltam meg, hogy vajon milyen kereső-kifejezések alapján találnak ismeretlenek el ide. :) Furi, de sok-sok emberke keresett farsangi ősember verset. Bár Nagypapám nevét is mondanák, mint szerzőt...! Szerintem a felhők fölött, ahol mindig kék az ég, nagyon boldog lenne tőle. Én itt, két lábbal a földön csak ennyit kérnék... ;)

A mai nap is kaptok egy virágfotót, és nőnapig minden nap. Miért? Mert pontosan tudom, milyen az, ha évekig senkitől nem kapsz virágot. Azoknak szólnak hát a fotóim, akik épp ebben a cipőben járnak. Ne csüggedjetek, az élet igenis tartogat még számotokra is sok-sok szépet és jót. Ha nem kaptok virágot, irány a piac! Egy tulipáncsokortól akkor is boldog leszel, ha épp Te veszed meg! Ha van kerted, még jobb! Ültess és csodáld Őket! A mai képen látható rózsák Édesanyám kertjében nőttek. No nem idén, hiszen még épp csak észrevehetően éledeznek a rügyei a sok-sok féle rózsatöveknek. Az illatát sajna nem tudom Veletek megosztani, bármennyire is szeretném... Nekem is marad az emlék... ;) Fogadjátok tárt szívekkel:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Most pedig következik a mai nap fotója, Jessica és új szőrös szerelme látható rajta. :) Ma voltunk kint a lovardában, ahol Lajos edzőm tárt karokkal fogadott, és nagyon örült, hogy áprilistól ismét nyeregbe pattanok majd! :) Kicsit bóklásztunk az istálló és a háztáji állatok épületei között, megnéztük a fedett pályát, ahol épp egy kislány próbálkozott Dáriuszt - az én első szerelmetes lovacskámat - vezetgetni. Láttunk sok-sok féle állatkát, simogattuk őket, és rengeteget nevettünk, leginkább a kecskéken. No nem azt mondom a Baba névre hallgató lovacska is hozta a formáját, mindent megtett hogy csak ővele foglalkozzunk. Ezért puha orrocskájával jó meleget fújt a kissé átfagyott ujjainkra, hálából. :) No de nem is csigázlak Benneteket tovább, íme az álompár :D

And now the photo of the day, on it can be seen; Jessica and her new hairy love. :) Today we went out to the horse riding farm where my trainer, Lajos awaited me with open arms, and was delighted that I would be returning to ride from April onwards. :) We strolled around for awhile among the stables and other animals, took a look at the closed ring where a little girl was attempting to ride Darius (my first lovely horse). We saw many, many different types of animals, petted them and had many great laughs (especially with the goats). Though with no doubt, Baba, the horse, was in top form and did anything to catch our attention. As a thanks she warmed our slightly frozen hands with her warm nose. :) Now i won't ramble on, Voilá! the dream couple...

Címkék: fotó család álom barátság virág meglepetés a születés csodája

A bejegyzés trackback címe:

https://vale.blog.hu/api/trackback/id/tr341791034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása