7végére könnyű olvasmány vár rátok, ezért egy kicsit ma nehezebben megemészthető téma következik, csakhogy az a fránya egyensúly meglegyen... ;)
Nézd csak, mi minden fűződik a magyarokhoz:

https://www.youtube.com/watch?v=e0wkokaybWA&feature=player_embedded

Vajon miért felejtkezünk meg arról, hogy mennyi mindent köszönhet már nemzetünk fiainak a világ? Nap, mint nap használunk tárgyakat, amik a mi szellemi értékeink, vagy azok továbbfejlesztett csodái.

Ráadásul itt van egy ország, ami csodaszép is lehetne, ha kicsit jobban odafigyelnénk egymásra! Ha nem azon szemlélet alapján gondolkoznánk, hogy "dögöljön meg a szomszéd tehene is..." Miért jó az, ha rosszat akar valaki a másiknak? Komolyan mondom, fel nem foghatom... Vagy ott van az, ha valaki valami nagy dolgot talál fel, miért kell külföldön eladnia? Miért nem karolja fel itthon az illetékes fejlesztési project?! ...

Kedves Lajos! Köszönöm szépen a fincsi sajttortát! :)

Kedves Erzsike! Köszönöm a lehetőséget, hogy mehetek Veletek síelni! Élni fogok vele, már alig várom! :)

A fenti kettőből már kitalálhattátok, ma csodaszép napom volt! :)
Köszönöm szépen! :) A hét elején rózsát kaptam, pedig nincs is névnapom, sem pedig születésnapom. Aztán jött egy-két kézzel fogható ajándék, most meg a torta... Lehet mégis Januárban születtem?! Ennyi ajándékot még életemben nem kaptam sorozatban! :D Persze ez cseppet sem panasz akart lenni... ;) Csak félek, lassan hozzászokom, hogy minden nap kapok valamit... :D Ez szinte már túlzás... de egyben Jar Jar Binks szavaival élve: "Ez aztán nekem a maxi-döfi!" - S
zabad fordításban: De jó! Hehe

Címkék: elmélkedés meglepetés álomkép

A bejegyzés trackback címe:

https://vale.blog.hu/api/trackback/id/tr421696655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása