2010.01.17. - Porzók

 2010.01.12. 10:56

Ez a fotóm egy liliom prozóiról készült. Megörökítettem, mert megfogott a részlet színvilága, most nem tudom, mit gondoljak róla. Szerintetek? Emlékfotónak jó, de van-e benne több, ez itt a kérdés. :) Netán keressek egy másik liliomot, és hátteret, és próbálkozzam valami mással... Mhm... Nem is tudom... A lényeg, hogy kérlek Benneteket, ne küldjetek futárral liliomot, mert nem akarok én lenni korunk Csipkerózsikája, sem pedig CsipkeVale-ja... ;)

Királyfim! Ne izgulj, egyre szebb és ügyesebb leszek Liliomon! (Liliomnak hívják a kedvenc lovamat :) ) Eléd vágtassak?! Ha már a Tiéd lesántult... ;)

Drága Lajos és Gabi! Hogy vagytok? Emlékeztek még a Nicole tört fehér ruhájára?! Vagy 8 éve hoztátok. Amolyan "na ez aztán sosem fog kimenni a divatból" stílusa van. A hátán olyan furin keresztezik egymást a szalagok, és mini... Képzeljétek! Szinte tökéletesen áll rajtam! :) Ha legközelebb jöttök, még akár láthattok is benne! Vagy én utazzak Leipzig-be? :)

Címkék: fotó család virág lovaglás

A bejegyzés trackback címe:

https://vale.blog.hu/api/trackback/id/tr921665941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása