Hogy hol? A festői Abaújszántón!
Az időpont: 2009. Szeptember 26. - szombat.

8 órától Guinness rekord kísérlet - krumplilángos sütés,
14 órától szüreti felvonulás és megannyi program, köztük koncertek várják az idelátogatókat. Aki itt jár, az feltétlenül látogassa meg a pincesort, ahol rátalálhat a tokaji borok mosolyára. Én több pincét látogattam már meg, köztük van olyan is, amely több emeletes, persze itt a föld felszíne alá számítva a dolgokat. A borosgazdák nagyon jólelkű és kedélyes emberek, legalábbis nekem semmilyen rossz tapasztalatom nincsen. Igazi vendéglátóak. Aki csak egyszer is szüretelt, az értékeli igazán a jó bort! Persze aki még nem, az se bánkódjon, hiszen neki meg csupán az élvezet jut! :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Érdemes akár egy 7végét eltöltenünk itt, mert a közelben van Boldogkőváralja is, IV. Béla király kezdeményezésére épült középkori várunk egyike, amely szépen emelkedik fölé az őt körülvevő zöld természetnek. Ha viszont nincs kedvünk várakat látogatni, akkor megmászhatjuk a Sátorhegyet, ahol egy keresztút visz fel a magaslatig. Szóval zarándoklatnak is kiválló! Itt a túrabakkancs életmentő, mert vannak igencsak meredek részek is. Bár szó ami szó, lefele már elég egy puhább hátsó is! :) A gravitáció segít a többit megoldani...

 

Címkék: utazás

A bejegyzés trackback címe:

https://vale.blog.hu/api/trackback/id/tr541404610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása