Tanulj a tegnapból, élj a mának és reménykedj a holnapban. A legfontosabb azonban, hogy ne hagyd abba a kérdezést. (Albert Einstein)

 Amikor Albert Einstein neve felmerül, természetes módon szinte mindenkinek a relativitás elmélete jut eszébe. Nekem elsőként az ember, és csak azután a zseni, a géniusz, a Nobel-díjas tudós. Tetszenek azok a kijelentései, melyeket idézetekként őrzött meg emlékéül az utókor. Szóval olvasni fogtok még pár szösszenetet "Albert bácsitól" nálam is... :)

Ha egy picit változtatni kellene ezen az idézeten, akkor valószínüleg az én verzióm így hangozna:

 

 

 

 

 

Tanulj a tegnapból, élj a mának és reménykedj a holnapban. A legfontosabb azonban, hogy soha ne hagyd abba a KERTÉSZKEDÉST... :)

Amit láttok, épp szobámat díszíti, egy kis fonott kosárkában van összeültetve három növényke. Szerintem így sokkal hangulatosabb, mint külön-külön.

Címkék: idézet

A bejegyzés trackback címe:

https://vale.blog.hu/api/trackback/id/tr721382754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása