2010.11.24. - Asztalomon

 2010.11.26. 22:14

Anni Anyu vázája, benne az idén utolsóként levágott rózsák - Édesanyám kertjéből. No meg pár kedves apróság :) Egérke - szintén Anni Anyutól, Oroszlán - Jucitól és Smiley napocska - Gábortól.

Címkék: fotó család barátság ajándék virág

Drága Apa! Szeretettel kívánok Neked nagyon jó egészséget, és hosszú boldog életet! Köszönöm szépen a támogatásodat, hogy döntéseimben is mellettem állsz. Ez nagyon fontos nekem! Sok-sok puszi! :)

Címkék: fotó család ünnep virág meglepetés

2010.11.22. - Lady

 2010.11.26. 19:46

Drága Fáraó kiskutyám jutott rögtön eszembe, amikor a minap egy kicsit kergetőztünk Lady-vel. Lady még alig fél éves, de már most látszik, milyen erős szépség lesz belőle. Alig várom már, hogy leessen a hó, és megmosdathassam... ("Tücsökmókus"-sal együtt... :D)

Címkék: fotó állatok

Ma délelőtt Kovács János - általam igen tisztelt ütőhangszeres művész és karmester - vezényletével tartott utolsó debreceni próbát a Melódia Big Band zenekar. A hangulat teljesen jó volt, de mindig is jól éreztem magam a zene közelében, főként ha általam is igen kedvelt…

Címkék: fotó zene barátság művészet

2010.11.20. - Félig élt élet

 2010.11.26. 17:17

 Ki félelemmel él, az csak félig él...Már olvashattátok tőlem ezt, ami igaz is, de én valahogy kiegészíteném. Eltelt közel 4 év, és én hibát hibára halmoztam azzal, hogy mindig vártam a megfelelő alkalmat. Miért? Mert sokszor féltem megtenni valamit, mert azt gondoltam nem…

Címkék: idézet elmélkedés álomkép ilyen az élet

süti beállítások módosítása