Timi tökéletes receptje szerint ajánlom - Ti is készítsétek el ezt a tökéletesen élvezetes süteményt! :) Én amikor megkóstoltam, az első gondolatom az volt, hogy: "Mennyei... :) Ebből vennem kell még egyet, az tuti!" :)

6 tojás fehérjét fel kell vernünk 25 dkg cukorral. Hozzáadjuk 4 tojásnak a sárgáját, 20 dkg darált diót, 4 ek zsemlemorzsát és 1 csomag sütőport. Mindezeket jól összekeverjük. 2-3 nagy ostyalapot teszünk a tepsi aljára, majd a kapott masszánkat ráöntjük.
170 C-on 35-40 percig sütjük.
A tetejére krémet készítünk. Ezt úgy kezdjük, hogy 3,5 dl tejet 4 ek liszttel és 2 tojásnak a sárgájával megfőzünk. Hagyjuk kihűlni. Ezt habosítjuk fel robotgéppel, hozzáadva 20 dkg porcukrot, 25 dkg Rama-t és 1 csomag vaníliás cukrot.
Rákenjük a kihűlt tésztánkra, majd a tetejére még darált diót szórhatunk.

Higgyétek el, valami hihetetlen finomságban lesz részetek! :)

Nem is tudom, hogy kívánjak-e hozzá jó étvágyat... Garantáltan el fog fogyni! :)
Ha nem, épp ideje, hogy meghívj! :D

Címkék: fotó barátság receptek

A bejegyzés trackback címe:

https://vale.blog.hu/api/trackback/id/tr352527097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása