2010.12.05. - Társasjáték

 2010.12.07. 09:27

Egy nagyon jó logikai társasjátékot ajánlanék a figyelmetekbe. A neve METRO. Én is csak ma ismertem meg! :) Szerintem a legfontosabb része az, hogy együtt töltöttünk megint kicsi időt. A mai virtuális irányba tolódó valóságunkban sokszor a gép elé menekülve találják meg a gyermekek a játékot, pedig ez nagyon nem jó így! Figyelni a másikra, kitalálni a gondolatait, megismerni még jobban azáltal, hogy játék közben beszélgetünk, nevetgélünk. Ez a lényege az egésznek. Az ebbe fektetett idő sosem elveszett. Mert a szép élményekből mindig kevés van. No meg miért is hajtjuk mindig magunkat? Hát nem erre vágyunk, hogy megadhassuk, és megkapjuk a figyelmet? Hogy szeressük egymást minden önös érdek nélkül?

A legtöbb, amit adhatsz karácsonyra, az nem más, mint a szeretet. Szóval játékra fel, és légy többet Te is azokkal, akiket szeretsz!

 

Címkék: fotó játék család utazás ünnep barátság ajándék

A bejegyzés trackback címe:

https://vale.blog.hu/api/trackback/id/tr832498825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Speedway Sanyi 2010.12.24. 08:19:18

Teljesen igaz amit a közös játékról írtál( pl.sakkparti
Lajos napon ).
süti beállítások módosítása