2010.11.17. - Viaszvirág élet

 2010.11.17. 21:46

A minap elnézegettem a szobám egyik kedves virágát. Körbefutott. Valahogy úgy éreztem, egy kicsit olyan, mint a mi viaszvirág életünk... Mi is csak futunk, rohanunk. Végére értem egy nagy körnek én is. Hogy hányat kell még lefussak? Azt csak a nagy könyv tudja... Párat még biztosan. Nemsokára kisebb-nagyobb szünetekkel fogom tovább írni a blogomat. Már így is biztosan észre vettétek, hogy kicsit várni kell az új feltöltésekre. Ez évben még próbálok minden napra adni valamit, aztán meglátjuk ez hogyan sikerül.

A jövő sötét világ!

- mondá Shakespeare Bohóca is a Vízkereszt, vagy amit akartok című műben. Milyen nagyszerű ember volt Radnóti, hogy egy ilyen nehéz művet le tudott nekünk fordítani!

Szóval változások előtt állok. Bár nincs tavasz, mégis úgy érzem itt az ideje a megújulásnak. Változni vagy változtatni sosem késő. Ki nem tudja az előbbit, tegye meg az utóbbit... A lényeg, hogy a döntés, amit meghozol sziklaszilárddá nője ki magát, hogy ne tudjon megingatni egy erősebb szél, azaz ne tudja megváltoztatni elhatározásodat senki.

Megmutatom amúgy a virágot, melyet említettem. Íme ő az, amit előbb Juci nagynéném gyökereztetett le, aztán Anna nagynéném nevelt évekig. Nálam olyan 6-8 éve lakhat...

 

Címkék: fotó tavasz család irodalom idézet sztori virág elmélkedés ilyen az élet a születés csodája

A bejegyzés trackback címe:

https://vale.blog.hu/api/trackback/id/tr682455960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Speedway Sanyi 2010.12.07. 06:06:16

Szióka !Jó, hogy látom és olvasom a blogodat.
süti beállítások módosítása