2010.10.25. - Juci és a kalács

 2010.10.28. 10:55

Higgyétek el, nagyon jó érzés, ha Valakinek átadhatod amit tudsz. Ami Neked természetes - mert már valamikor megtanultad, az másnak értékes lehet. Segítsetek hát Ti is, akin tudtok!

Kedves barátnőm, Juci nemrégen csak nekem sütött kalácsot, Nagykanizsán!

Bevallom nagyon jól esett a figyelmessége! El sem tudom mondani, hogy mennyire, de ha megtalálom a megfelelő szavakat, akkor pótolni fogom, jó?

Juci hiszi és vallja, hogy ha nem sütünk nála pizzát, és nem avatjuk fel az új sütőjét, akkor talán még most sem próbálkozna ilyesmikkel. :) Szerintem azért ez nem így van, mert aki akar alkotni, a konyhában nem olyan nehéz!

Emlékeztek? Hiszen már mondtam, hogy aki tud olvasni és van pár jó receptje, annak egyszerűen sikere lesz! :)

Drága Juci! Hajrá, hajrá! Lassan több süti kerül ki a kezeid alól, mint amennyi tőlem! :) Csak így tovább, gyakorlat teszi a mestert! (Csak hogy még egy közhellyel éljek...;))

Címkék: kreatív fotó utazás barátság virág meglepetés a születés csodája

A bejegyzés trackback címe:

https://vale.blog.hu/api/trackback/id/tr22404951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása