2010.09.24. - London Eye

 2010.09.27. 21:22

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


2009-ben készült ez a "régi" felvétel... Néha úgy érzem, tényleg nagyon régen volt. Óriáskereket fotózni szerintem amúgy még mindig nagyobb élmény, mint felülni rá. Nem vagyok odáig értük. Zavar, hogy lassú, nem szeretem, hogy be vagyok zárva még ha csak egy kis időre is, és arról nem is beszélek, ha nem tiszta az ablak... :) Az egésznek persze a kilátás a lényege, de az épületeket is jobb egy fix magaslati pontról megnézni, ahol nem mozdul be egy hosszú záridős expo sem...
Szóval ha Párizs, akkor Montparnasse, de ha London? Mhm... Ki tud olyan helyet, ami turistaként bevehető, és jó a kilátás? Várom levelét! :) Aki még nem hódította meg Párizst, annak írnám megjegyzés gyanánt, hogy a Montparnasse (ejtsd: monpárnász) egy 210 m magas irodaház, ahova jóval kevesebb €-ért juthatsz fel, mint az Eiffel Toronyba. Ráadásul megvan az az előnye, hogy így Párizs legfőbb nevezetességét is láthatod madártávból... No ilyen alternatíva javaslatokat várok Londonra! :)

Címkék: fotó család utazás barátság álomkép

A bejegyzés trackback címe:

https://vale.blog.hu/api/trackback/id/tr282327985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása