Ma Ferihegyen vártam a rokonaimat. :) Milyen jó is a várakozás! Főként, ha van a közelben egy cukrászda, ahol isteni tortát ehetsz... ;) Volt mit megünnepelni, így ezen mód cselekedtem. De erről egy egész posztot fogtok ám kapni!

Emma, Jessica, Krisztina és Lars végül szerencsés landolás után kötöttek ki karjainkban, merthogy időközben már 4en várakoztunk Rájuk. Jó volt, hogy kimentünk, mert annyi bőrönddel érkeztek, hogy be se fért a rendelt taxiba az összes. A lényeg, hogy végre itt voltak! Mucival azon poénkodtunk, hogy kellett volna készítenünk egy táblát, amin az a felirat áll: "A legszebb család ide..." :)

Kora délután aztán hagytuk, hogy kipihenjék magukat, mert hát elég fáradtak voltak a hajnali 3 órás keléstől.

Este 7kor találkoztunk újra a Rustico étteremben, ahol István és családja pár rokonnal és baráttal már várta, hogy elkezdjük az ünneplést. Kerek évfordulót ültünk, Józsika 70 éves szülinapja adta az alkalmat.

Drága Józsika! Ez úton is szeretném Neked (és Istvánnak) megköszönni a meghívást. Nagyon jól éreztem magam, és boldog vagyok, hogy Te is a családom vagy! Remélem ez még jó sokáig így lesz! Ehhez kívánok Neked jó erőt és egészséget körünkben!

 

Címkék: fotó reklám család utazás barátság bor sztori gasztronómia meglepetés

A bejegyzés trackback címe:

https://vale.blog.hu/api/trackback/id/tr822143787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása