Vannak pedig. Íme egy történet:
http://www.lifenetwork.hu/lifenetwork/belgyogyaszat/20100519-uj-veseje-nott-az-oteves-kislanynak.html

Milyen jó is volna, ha egyetlen kívánságunkat teljesítené valaki Nekünk is! Persze az ember természeténél fogva telhetetlen, és mindig többet szeretne... Talán ezért kell mindenért olyan nagyon megküzdenünk, hogy azt higgyük mi értük el. Pedig ha hasonló értékrenddel bíró két ember megtalálja egymást ebben a rohanó világban, az már önmagában véve is ajándék az élettől. Egy apró csoda, amit sokszor észre se veszünk, mert olyan kézenfekvő dolognak látszik. Ha ekkora szerencse ért, hogy már melletted van a kedves, akkor most arra kérlek ne hagyd, hogy elsablonosodjon a kapcsolat. Lepd meg őt hogy jobbá tedd a napját! Egy-egy apró kis valami - amit fel kell fedeznie hol is van, vagy egy szépen terített asztal, egy kedves érintés, akkor is, ha rossz a kedve. Ne hagyd, hogy rád ragadjon! Hiszen nem rád mérges, csak a körülmények teszik rossz kedvűvé. Én szorítok Neked, drága Barátnőm!

Amúgy a napokban kaptam két Carte D'Or fagyit. A pisztáciás kicsit émelygős, azaz nekem túl édes. A Muffin fagyi már inkább bejövős. :) Ez úton is köszönöm szépen kedves "Férfiember"... :D

Címkék: férfiak barátság nők elmélkedés a születés csodája

A bejegyzés trackback címe:

https://vale.blog.hu/api/trackback/id/tr691997836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása