2010.05.14. - Boldogság

 2010.05.11. 18:49

Saját magunkat mindig arról próbáljuk meggyőzni, ha ez, vagy az majd bekövetkezik, akkor milyen boldogok is leszünk. A valóságban azonban az a valami általában nem maradéktalanul olyan, mint amilyennek megálmodtuk. Fájdalmasabb, kevésbé szép vagy egyszerűen csak sokkalta boldogtalanabb, mert valami hiányzik... Egy érzés, egy számunkra kedves ember, vagy valami más, ami most épp nem jut eszembe.

A boldogság szerintem maga az út. Az életünk útja, amin törekszünk mindig céljaink felé. A célt persze sokszor kész akadálypályán keresztül lehet csak megközelíteni. Talán el sem fogjuk érni... Ám minden akadály leküzdése boldogságot rejteget magában. Vannak olyan szakaszok is, amikor valami nem várt dolgot kapunk. Ezek különösen értékesek, persze meg kell őket látnunk, fel kell tudnunk ismerni. Talán a győzelmi torta egyik darabkája az, és több talán nem is fog jutni soha. Nem szabad lekicsinyelnünk, sosem lehet tudni, hogy ez lesz-e az utolsó boldog pillanatunk. Az évek múlnak felettünk, s csak Mi, akik tudnak örülni a legapróbb dolgoknak, tudjuk milyen:
igazán szeretni.
 

Ajánlom figyelmetekbe ezt az oldalt, ha nem jutnátok el mindenhova, itt rájuk pillanthattok:

http://www.wondersoftheworld.tv/

Persze kívánom Nektek, hogy minél több szépséges négyzetméterét meghódítsátok a mi kis világunknak a célhoz vezető utatok során!

Képzeljétek! Ma hattyú-lesre kaptam egy nagyon kedves meghívást... Remélem őzeket is fogunk látni! :)

 

 

 

Címkék: utazás szerelem elmélkedés meglepetés a születés csodája

A bejegyzés trackback címe:

https://vale.blog.hu/api/trackback/id/tr971993102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása