2010.05.13. - Új barátom van!

 2010.05.10. 23:41

Első jelzőként talán annyit írnék: nagyon helyes... 

Imádom, hogy reggelente elém jön, de leginkább, amikor hozzám bújik. Virágot ugyan még egyszer sem hozott, de ezt elég könnyen megbocsájtottam neki... :) Nagyon kedvébe járok azzal, ha megsimogatom, és eszében sincs elhúzódni, inkább követeli a folytatást! ;) És szinte látványosan besértődik, amikor véget vetek a kényeztetésének. Mint minden számomra kedves férfi, ő is szereti a pocakját...

Szóval házias, imád hízelegni, háláját azonnal és egyértelműen jelzi. Mhm... Hát csoda, hogy vonzódom hozzá?!

Ráadásképpen még jól is néz ki! Bár a házimunkában valszeg sosem segítene, viszont abban biztos vagyok, hogy sosem káromolna vagy szidalmazna, ami egy teljesen nemes vonás a szememben.

Ajaj... mi lesz így velem?!

Segítség! Veszélyben a szívem!

Szeretnétek róla egy fotót?! Micsoda kérdés! :) Mostanra már bizti kilyukad az oldalatok a kíváncsiságtól! Na jó... Holnap! Hiszen minden jóra várni kell ;) Bár lehet ez csak egy buta közhely, és valójában az egész csupán szerencse kérdése. Tudjátok mit?! Mégis legyen inkább ma, ki tudja megéljük-e a holnapot...

Címkék: fotó játék tavasz barátság vicces sztori virág elmélkedés állatok meglepetés a születés csodája

A bejegyzés trackback címe:

https://vale.blog.hu/api/trackback/id/tr731991361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Amilorida 2010.05.14. 10:49:09

Szia!
Nagyon édes és cuki az barátod. Nekem is van egy hasonló. Itt lakik a házunk parkolójában, az ő szőre hófehér. Mindenki nagyon szereti, aki pedig nem, azzal ő sem foglalkozik. Ha meghallja a hangom, máris szalad, hogy kérjen egy kis vacsorát. Jó, hogy van valaki, aki szeretettel enged el dolgozni, és aztán mikor hazajövök este, dörgölőzéssel fogad. :)

Favale 2010.05.14. 18:53:42

@Amilorida: Mindig is szeretted a fehér cicusokat. Örülök Nektek! :)
süti beállítások módosítása