Pár éve gondoltunk egy nagyot, és kirándultunk Bécsbe. A legfőbb célja az utazásnak a Tutanhamon kincsei című kiállítás megtekintése volt. Akciós jegyvétel és kiművelődés után végül útnak indultunk felfedezni az egykori császári rezidenciát. Mindig lenyűgöztek a barokk stíluselemek, a csodálatos kertek, és ez itt mind egy helyen van! Szeretem a szép helyeket, megnyugtatnak, és feltöltik a lelkemet. Mondhatni erőt adnak a hétköznapok elviseléséhez. :)

Sajna nem volt elég idő arra, hogy fogattal is utazzunk, pedig szerintem egy életre szóló élmény lehet.

Persze azért van mire emlékezni... A jelzőlámpa hangja egyszerre megdöbbentő és vicces... :) Egy videó - amit persze csak a beavatottak láthatnak - őrzi a nap poénját... :) Ha egyszer arra jársz majd, talán Belőled is hasonló reakciókat vált majd ki a gyalogos átkelőhely zöld jelzése...

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Ha arra járnál, feltétlenül legyen Nálad mogyoró, dió, vagy más egyéb magvas rágcsálnivaló, mert a mókusok annyira szelídek, hogy a kezedből is etetheted őket. Persze ha épp nincs kedvük előbújni, bánatodban Te is megeheted! :)

 

Címkék: fotó utazás történelem barátság nyár sztori virág lovaglás állatok álomkép

A bejegyzés trackback címe:

https://vale.blog.hu/api/trackback/id/tr251943734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pamm 2010.04.28. 22:08:31

Mekkora pacinózi!!! :)
Nagyon szépek a fotók!
süti beállítások módosítása