2010.03.11. - Szerelmeim

 2010.03.01. 23:18

Nem, nem, arról az egyről nem írok! :) Az összes többiről persze miért is ne?! Hehe. Itt vannak pl. a lovak! Imádnivalók tudnak lenni. Okosak, megkövetelik a figyelmet, és állandóan tesztelnek.

Korona volt a neve az első lovacskának, aki volt oly kegyes, és cipelt jó néhányszor. Akkortájt sokat mosolyogtunk Anyával, hogy minden jöhet, ami korona, hiszen: Spanyolországban egy tornaviadalon megkoronáztak minket Alizzal és Anyukájával együtt. Aztán fogtechnikus hallgatóként készítettem a koronákat, a húzottól egészen a porcelánig. Egyik este pedig kaptam egy meghívást egy fincsi desszertre a Korona szállóba. Szóval ha mindezt összegzem, nemcsak a kezemben és a fejemen volt korona, de még a fenekem alatt is... :) Régi szép idők... :D

No de lássunk, pár aktuális szerelmet! :) Elsőként most Liliom áll a legközelebb hozzám. Persze Connie nagyon startol a pozícióért, csakúgy mint az a kiscsikó, aki ha meglát mindig odafut hozzám. No persze az elmúlt pár hónapban már ő is nagyon nagyot nőtt! Dáriusz a maga fura üdvözlésével még mindig szívemben galoppolja a ritmust, ahányszor csak meglátom. Aztán ott van Csini és Huszár, Ők már más kategória, hiszen fogatos lovak. Lovagot egyszerűen nem lehet nem szeretni, mert kicsit hosszabb a szőre az átlagnál, de olyan finom, puha! Bár ez neki nem olyan jó, hiszen sokkal jobban kell rá vigyázni, nehogy tüdőgyuszit kapjon.

Asszem talán Dália még akit meg kell említenem. Na ő volt az, aki bepróbálkozott nálam, és le akart dobni. Nem sikerült neki! :) Miután két lábra állt, kénytelen voltam rászorítani, így nem sikerült elriasztania. Azóta egészen jól kijövünk. :) Dühösen dobbantott még egyet, aztán báránnyá változott. (Csak semmi izgalom, számomra mindig hamu alatti tűz lesz, és óvatos leszek vele.)

Most pedig pár fotó. Az elsőn Jessy Liliommal, természetesen.

Címkék: fotó sport család szerelem barátság sztori lovaglás állatok álomkép a születés csodája

A bejegyzés trackback címe:

https://vale.blog.hu/api/trackback/id/tr561801588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása