Édes Keresztlányom! Kívánok Neked nagyon vidám életet, jó egészséggel! Örülök, hogy Veled ünnepelhetek, ezúton is köszönöm szépen a meghívást.

Mi mást is tehetnék a mai bejegyzésben, minthogy kapsz egy csodaszép fotót. Hűha, hogy ez mekkora öndicséret... ;) Na jó, szóval a szándékom az volt, hogy megörökítek Neked egy idei hóvirágot. Azért hóvirágot, mert az olyan tiszta és szép. Születésed havában is látod, van egy kicsi szépség, aki örömöt akar lopni a szívecskédbe. Egyszerű, nem kérkedik színeivel, mégis a maga valójában úgy tökéletes, ahogy van. Csak két szín, zöld és fehér. Ha jól megnézed, ha egészen a közelébe kerülsz - figyeld csak meg, hogy kicsi apró szívecskék vannak rajta, amikor kinyílik. Ne szakítsd le! Csak csodáld meg szépségét, ahogyan a napfény teszi, amikor elidőzik a szirmain. Tudod hogy védett virág? Bizony, ezért sem szabad hazavinned. Ez a fotó még sokáig itt lesz, ha fel akarod idézni hófehérségét.

Szeretettel ölellek: Keri

Ui: Nagyon fincsi volt a csokitortád! 

Címkék: fotó család ünnep barátság tél virág meglepetés álomkép a születés csodája

A bejegyzés trackback címe:

https://vale.blog.hu/api/trackback/id/tr311743332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása