2010.02.17. - Rakott káposzta

 2010.02.09. 15:18

Bizony, ez egy nagyon fincsi eledel! A receptet is nemsokára olvashatjátok, de valamerre elkevertem a papírkát, és bár emlékszem az adagokra, azért biztos ami fix, míg nem találom meg, inkább nem írok semmit. Szal nézzetek vissza kicsikét később, remélhetőleg addigra már meg is lesz... I'm sorry :)

Edie! Mikor megyünk legközelebb "TV-zni"?! ;) Sztem a ma reggel nagyon jól sikerült. Gyógyulj meg azért mihamarabb!

Kedves Lajos! Köszönöm szépen az újabb sajttortás meghívást! Örülök, hogy végülis maradtam, ez fincsibb volt, mint az első, de ez nem akarja leminősíteni azt! :) A végén teljesen átszokom az étterem nyújtotta kényelemhez... Mhm. Pedig szeretek ám főzni! :) Egyet ígérhetek, a legközelebbi paradicsomlekváromból majd én viszek kóstolót! Hidd el, a sajttorta azzal lesz teljesen harmonikus... no meg a fahéjas cukorral! :)

Drága Anna! Örülök, hogy volt időd egy kis kávészünetre. :) Remélem sikerül elintézned, amiről beszélgettünk! Szorítok...

Kedves Judit! Jó volt talizni, a kiskutyádról majd kérek egy fotót! :) Ja igen, szeretnék majd egy esküvői képes bejegyzést is. Titeket kitehetlek?! Ezt elfelejtettem megkérdezni... :)

Címkék: fotó család kávé barátság receptek meglepetés

A bejegyzés trackback címe:

https://vale.blog.hu/api/trackback/id/tr321742870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása